Βιογραφικό

Stampos Mihail

Dr. Μιχαήλ Ν. Στάμπος, M.D, PH.D

Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 1979
Τίτλος Γενικής Χειρουργικής στην Ελλάδα, 1986
Επιμελητής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Παναγία» και Υπεύθυνος του Χειρουργικού Τμήματος της Γενικής Κλινικής «Γαληνός», 1986 - 1988
Τίτλος Πλαστικής Χειρουργικής στη Γερμανία, 1992
Κέντρο Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής «Μορφοπλαστική» στη Θεσσαλονίκη, 1994
Μετεκπαίδευση στη Γαλλία, ΗΠΑ, Μεξικό, Σουηδία, Αγγλία, Βέλγιο
Διδακτορική Διατριβή με τίτλο «Χειρουργική Θεραπεία του Ενδοκρινικού Εξοφθάλμου » & τίτλος Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 2007
Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών / Συλλόγων
Συνέδρια / Σεμινάρια

Ο γιατρός ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις νέες και πρωτοποριακές μεθόδους που παρουσιάζονται στα συνέδρια που οργανώνουν κυρίως η Διεθνής Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) και η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS).

Παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά, με παρουσίαση πολλών προσωπικών εργασιών, στα πλέον ενδιαφέροντα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια, που αφορούν κυρίως στην αισθητική χειρουργική αλλά και στην επανορθωτική χειρουργική προσώπου και σώματος.

Δημοσίευσε πολλά άρθρα με ενδιαφέροντα θέματα αλλά και προσωπικές χειρουργικές τεχνικές, παγκοσμίως πρωτότυπες, σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά, (Aesthetic Plastic Surgery), όπως:

  • Fat Transplantation for Soft Tissue Augmentation in the Lower Limbs (Aesthetic Plastic Surgery, volume 25-Number 4, July/August 2001)
  • Lower Lid Blepharoplasty: The Use of Lockwood’s  Ligament for Orbicularis Oculi Suspension and Orbital Fat Preservation – A New Technique (Aesthetic Plastic Surgery, Volume 31-Number 6, November/December2007)

Η “Μορφοπλαστική” είναι Ιατρική εταιρεία, της οποίας ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής είναι ο Πλαστικός Χειρουργός κ. Στάμπος Μιχαήλ. Όλες οι δραστηριότητες της Μορφοπλαστικής διέπονται αποκλειστικά από ιατρικούς κανόνες, οι οποίοι επιβάλλονται και ελέγχονται από το Υπουργείο Υγείας.

Η “Μορφοπλαστική” βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην οδό Βούλγαρη 50, σε ένα από τα πλέον σύγχρονα κτίρια, με εύκολη πρόσβαση από όλες τις πλευρές της πόλης και άνετο πάρκινγκ. Με ιδιαίτερη φροντίδα και μελέτη δημιουργήσαμε έναν χώρο άνετο και λειτουργικό, ο οποίος κερδίζει τον επισκέπτη και του δημιουργεί αίσθημα ισορροπίας και γαλήνης.

Μιχαήλ Στάμπος | Ιατρείο
Μιχαήλ Στάμπος | Ιατρείο