Μεσοθεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες

Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες

Μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες: Τι είναι;

PRP (platelet reach plasma) δεν είναι άλλο από την Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου. Είναι η νούμερο 1 θεραπεία προσώπου στην Αμερική. Βασισμένο στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του πλάσματος είναι η απόλυτη τεχνική για ανάπλαση του δέρματος. Είναι η πλέον σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης, διότι αναπλάθει και αναζωογονεί τους ιστούς του σώματος με τους δικούς μας αυξητικούς παράγοντες. Τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες τους βρίσκουμε στα αιμοπετάλια του αίματος, όπου λαμβάνονται με μία απλή αιμοληψία και τα απομονώνουμε με μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι περίπου μισή ώρα. Απαιτούνται τουλάχιστον 3 θεραπείες, μια ανά μήνα, για να αντιστρέψουμε την διαδικασία του γήρατος στο πρόσωπο και να επιτύχουμε δέρμα σφριγηλό και νεανικό. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες τοποθετούνται με την τεχνική της μεσοθεραπείας. Το αποτέλεσμα της θεραπείας με βλαστοκύτταρα και αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες είναι μια απαράμιλλη φρεσκάδα και αναζωογόνηση στο πρόσωπο και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα.

Η μέθοδος Platelet Reach Plasma διαθέτει μεγάλη γκάμα ιδιοτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στις ποικίλες χρήσεις της περιλαμβάνεται:

  • Ενίσχυση των τριχοθυλακίων (τριχόπτωση)
  • Στο πρόσωπο για σύσφιξη του δέρματος
  • Αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος   (αντιγήρανση)
  • Αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων
  •  Αντιμετώπιση ουλών όπως συμβαίνει μετά την ακμή και έχουμε ορατή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και όχι μόνο.

Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα που πολλαπλασιάζονται, και επιδιορθώνουν τους ταλαιπωρημένους ιστούς.

Κλείστε ραντεβού