Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία: Τι είναι;

Η μεσοθεραπεία είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης, για την πρόληψη και αποκατάσταση όλων των προβλημάτων του δέρματος.

Πρόκειται για μία τεχνική ανώδυνων μικροενέσεων με την οποία μπορούμε, ξεπερνώντας το εμπόδιο της επιδερμίδας, να εισάγουμε στο κυρίως δέρμα και τον υποδόριο ιστό όλα τα συστατικά που καταστρέφονται με το πέρασμα του χρόνου, την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και γενικά με τον τρόπο διατροφής και διαβίωσης. Αντικαθιστώντας και ενισχύοντας τα απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία και υγεία του δέρματος, αντιμετωπίζουμε τα σημάδια του γήρατος, βελτιώνουμε την χαλάρωση, τις ρυτίδες και γενικά την εμφάνιση του προσώπου, ενώ στο σώμα βελτιώνουμε την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα επουλωτικό ή διορθωτικό θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετούνται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενεργά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, συσφικτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες. Εκτός από την άμεση δράση αυτών των φαρμακευτικών ουσιών, τα μικρά νυγμώδη τραύματα που γίνονται από την πολύ  λεπτή βελόνα, διεγείρουν τους ινοβλάστες οι οποίοι παράγουν μεγάλη ποσότητα κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άμεση μετατροπή του λεπτού, αφυδατωμένου και ανελαστικού δέρματος σε ένα παχύ, ελαστικό και ενυδατωμένο δέρμα. Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι 30 λεπτά περίπου. Κατά κανόνα με 6 θεραπείες μπορούμε να μετατρέψουμε το γηρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα σε υγιές και νεανικό.

Προσαρμοσμένη στο δικό σας ατομικό πρόβλημα

Η Μεσοθεραπεία διαθέτει μεγάλη γκάμα χρήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στις ποικίλες χρήσεις της περιλαμβάνεται:

  • Ενίσχυση των τριχοθυλακίων (τριχόπτωση)
  • Αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος   (αντιγήρανση)
  • Αντιμετώπιση μελαγχρωματικών ανωμαλιών του δέρματος
  • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Καταπολέμηση χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα
  • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους

Πως είναι δυνατόν η μεσοθεραπεία να διαθέτει τόσες πολλές χρήσεις;

Επειδή ακριβώς κάθε διάλυμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για το ατομικό πρόβλημα κάθε ατόμου. Δημιουργείται ένα εξατομικευμένο μείγμα, ανάλογα με τα προβλήματα τα οποία θέλει να καταπολεμήσει ο γιατρός σε συνεργασία με εσάς. Αντίθετα με τις χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν αρκετές ημέρες έως και εβδομάδες ανάρρωσης, η μεσοθεραπεία είναι ανώδυνη, δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, ούτε αναισθησία. Οι ασθενείς δεν είναι υποχρεωμένοι να διακόπτουν το πρόγραμμα της καθημερινής τους ζωής.

Ανάλογα με το πρόβλημα, η μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως cosmecanique, ενδερμολογία, ραδιοσυχνότητες ή τεχνικές Fraxional, για να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Στο χώρο μας στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και άριστης ποιότητας υλικά.

Κλείστε ραντεβού