Skin Booster

Skin Booster

Skin booster θεραπεία – Πρωτοπόρος θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος! Πρόκειται για μία θεραπεία που βασίζεται στο υαλουρονικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται για να διεγείρει τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Τι είναι η Θεραπεία Skin Booster?

Είναι μία μη χειρουργική λύση με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Ενυδατώνει το δέρμα, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη νεανική του λάμψη. Η εφαρμογή γίνεται με την τεχνική των πολλαπλών νυγμών για την έγχυση του υλικού στο δέρμα. Το υλικό περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικό οξύ. Στην κλινική μας χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμα skin boosters.

skinbooster thessaloniki

Τι πετυχαίνει η εφαρμογή των Skin Booster?

  • Βαθιά ενυδάτωση: Βελτιώνει την υφή, και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.
  • Ενισχυμένη ελαστικότητα: Ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, η θεραπεία βοηθάει στο να επαναφέρουμε και να βελτιώσουμε σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Βελτιωμένος χρωματικός τόνος: Η θεραπεία skin booster, μπορεί να επαναφέρει το χρωματικό τόνο, μειώνοντας τις δυσμορφίες, κάνοντας πιο ομοιόμορφη την επιδερμίδα.
  • Νεανική λάμψη: Η θεραπεία αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας του μία φυσική και νεανική λάμψη που διαρκεί.

Τρόπος εφαρμογής των skin boosters

Η θεραπεία είναι σύντομη και σχετικά ανώδυνη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την τεχνική των πολλαπλών νυγμών, γίνεται έγχυση του υλικού σε βάθος. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι πάρα πολύ λεπτές. Ανάλογα τις ανάγκες του κάθε ατόμου και το επιθυμητό αποτέλεσμα, τα σημεία εφαρμογής τροποποιούνται ώστε το υλικό να διαμοιραστεί ομοιόμορφα. Το skin booster μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, και στα χέρια.

Πότε συστήνεται η θεραπεία;
Αμέσως μετά τη θεραπεία
Πόσο διαρκεί η δράση;
skin booster thessaloniki