Πως θα αποκτήσετε σύσφιξη & ανανέωση του δέρματος ΧΩΡΙΣ χειρουργείο? Τα μυστικά είναι δύο..

Πως θα αποκτήσετε σύσφιξη & ανανέωση του δέρματος ΧΩΡΙΣ χειρουργείο? Τα μυστικά είναι δύο..

Fraxpeeling ή εναλλακτικά Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιγήρανσης και σύσφιξης του δέρματος. Η τεχνική που χρησιμοποιείται ονομάζεται Microneedling. Η βάση της διαδικασίας του Micro-needling βρίσκεται σε απόλυτα φυσιολογικές διαδικασίες του οργανισμού μας.

Ας δούμε ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται…

  • Τι είναι το Derma – Roller και πως χρησιμοποιείται?

    πως εφαρμοζεται το dermaroller της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας
    fraxpeeling_dermaroller

Για τη Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία γίνεται χρήση του ιατρικού DermaRoller, το οποίο είναι είτε ατομικό, είτε αποστειρώνεται πριν από κάθε χρήση. Αποτελείται από έναν κύλινδρο με πολλαπλές μικρές βελόνες μερικών χιλιοστών, οι οποίες περνώντας δημιουργούν νυγμούς (μικροαμυχές) του δέρματος. Κατά αυτόν τον τρόπο προκαλείται παραγωγή αιμοπεταλίων και έχει ως αποτέλεσμα οι αυξητικοί παράγοντες που φέρονται από τα αιμοπετάλια να διεγείρουν νέο-κολλαγονογέννεση και παραγωγής ελατίνης. Η χρήση αποκλειστικά του DermaRoller είναι από μόνη της μια θεραπεία αφού έχει ως αποτέλεσμα δέρμα πιο παχύ, σφριγηλό και ελαστικό.

  • Τι γίνεται στη συνέχεια και πως ολοκληρώνεται η θεραπεία?

Στην ολοκλήρωση της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας συμβάλλουν τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε στο δεύτερο μέρος της θεραπείας και αποτελούνται από ένα «κοκτέιλ» υλικών όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά τα οποία προσαρμόζονται σε κάθε θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και της εποχής.

μη ενέσιμη μεσοθεραπεια

  • Πως θα καταλάβω αν χρειάζομαι τη Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία?

Για να ανακεφαλαιώσουμε η Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Micro-Needling ή Fraxpeel είναι η ιδανική μέθοδος για όποιον ενδιαφέρεται για μια μη επεμβατική μέθοδο είτε για πρόσωπο, είτε για σώμα χωρίς ιδιαίτερο ερεθισμό και σταδία επούλωσης και αναζητά:

  1. Σύσφιξη
  2. Δέρμα πιο παχύ και ελαστικό
  3. Αυξάνει την κολλαγονογέννεση και παραγωγή ελαστίνης
  4. Μειώνει σημάδια, ουλές και ραγάδες
  5. Έχει ελάχιστο έως μηδενικό πόνο
  6. Ενδείκνυται ακόμα και για τα πιο λεπτά δέρματα
  7. Δεν έχει περιορισμό εποχής (Χειμώνας- Καλοκαίρι)
  8. Λεύκανση
  9. Μείωση τριχόπτωσης (ειδική εφαρμογή τριχωτού κεφαλής)
  • Πως μπορώ να πετύχω ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα?

Η πιο αποτελεσματική τεχνική είναι ο συνδυασμός της Μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας με τις Ραδιοσυχνότητες. Τα οφέλη του Fraxpeel ενισχύονται με συνδυαστική θεραπεία Ραδιοσυχνότητες ή αλλιώς RF.

συνδυασμός της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας με τις ραδιοσυχνότητες
rf_ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες είναι, επίσης, μια μη επεμβατική μέθοδος. Γίνεται με την χρήση ενός ειδικού μηχανήματος, στο οποίο εναλλάσσουμε τις κεφαλές για πρόσωπο και σώμα. Δίνει την αίσθηση ενός ευχάριστου ζεστού μασάζ. Όσο λοιπόν η πελάτισσα απολαμβάνει την θεραπεία, οι ραδιοσυχνότητες δρουν κάτω από το δέρμα και το τονώνουν συσφίγγοντας και διαμορφώνοντας την σφιγηλότητα του προσώπου και του σώματος. Καθυστερεί την πρόωρη γήρανση και χαλάρωση με την διέγερση ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο.

 

  • Ποια είναι τα οφέλη των Ραδιοσυχνοτήτων/RF:

  1. Lifting προσώπου και σώματος
  2. Θεαματική σύσφιξη, ακόμα και στις πιο προβληματικές περιοχές
  3. Καταστροφή λιποκυττάρων τοπικά
  4. Ανανέωση κυττάρων επιδερμίδας
  5. Βελτίωση σημαδιών, ουλών και ραγάδων
  6. Εξάλειψη ρυτίδων

 

Γιώτα Στάμπου M.U.Dr