Μη Επεμβατική θεραπεία ματιών και μαύρων κύκλων

Θεραπεία Nanosoft

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι υπερβολικά λεπτό και αυτό το καθιστά  ευάλωτο σε εξωτερικούς παράγοντες με αποτέλεσμα να εμφανίζει μαύρους κύκλους, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα των κάτω βλεφάρων είναι η υπεριώδης ακτινοβολία, η κληρονομικότητα, οι αλλεργίες, η κακή κυκλοφορία του αίματος, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, και η έλλειψη ύπνου. Η ευαισθησία της περιοχής των ματιών μας επιβάλει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ως προς την τεχνική που θα χρησιμοποιήσουμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε την καινοτόμο ιατρική συσκευή NANOSOFT ™ by Fillmed, η οποία μας επιτρέπει μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία, προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια ως προς το βάθος της έγχυσης για ενδοδερμική χορήγηση της φόρμουλας NCTF.  Η πρωτοπόρος αναγεννητική φόρμουλα NCTF by Fillmed αποτελείται από 55 διαφορετικά συστατικά και μας βοηθάει να καταφέρουμε τα εξής:

  • Λείανση του δέρματος και ενοποίηση της δομής του
  • Ενίσχυση της αναδόμησης και αποκατάστασης των κυττάρων του δέρματος στα σημεία ενδιαφέροντος
  • Σφριγηλότητα και λάμψη της επιδερμίδας
  • Ενίσχυση του όγκου στα σημεία όπου είναι απαραίτητο

Η διαδικασία

Η συγκεκριμένη μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων στην περιοχή των ματιών είναι μη επεμβατική και 100% ασφαλής. Στοχεύει στον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων, στην λεύκανση της επιδερμίδας, και στο “γέμισμα” της περιοχής ανάμεσα στο κάτω βλέφαρο και το ζυγωματικό (tear trough). Η καινοτόμος ιατρική συσκευή NANOSOFT ™ by Fillmed εγγυάται ασφάλεια των ανατομικών δομών γύρω από τα βλέφαρα (οφθαλμοί, αγγεία κλπ). Η έγχυση γίνεται ομοιόμορφα και αντιμετωπίζει ιδανικά τις βλάβες από τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές ρυτίδες, και τις σακούλες που εμφανίζονται στο κάτω βλέφαρο. Επίσης, αποτελεί την ιδανική θεραπεία για της λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και περιστοματικά (γύρω από το στόμα).

Κλείστε ραντεβού